Skinfitness

Natuurlijke facelift met Skinfitness!

Bindweefselmassage is bijna bij iedereen wel bekend. Dat is een massagetechniek waarbij we met stevige rollende bewegingen het bindweefsel van je huid masseren.

Skinfittness is een unieke massagetechniek die zich richt op het spierweefsel van de huid. Door de krachtige massagegrepen verhoogt de spiertonus van het gelaat.

Ook gezichtsspieren verslappen, waardoor je huid haar stevigheid verliest. Door het spierweefsel en bindweefsel intensief te masseren maakt je huid collageen en elastinevezels aan. Dit zorgt voor een stevigere, jeugdige huid met minder rimpels.

Skinfitness behandeling

De Skinfittness behandeling is een heerlijke luxe gezichtsbehandeling van 90 minuten met de unieke verstevigende massagetechniek inclusief een anti-aging oogcontour masker.

 

Deze behandeling geeft het beste resultaat in kuurverband en samen met het thuisgebruik van de volgende producten: Le Crème du Temps + Le Booster LIFT van Absolution.

 

Een Skinfittness kuurbehandeling duurt ongeveer 45 minuten. Wij adviseren deze 4 x te herhalen met een tussenpoos van 1 keer per 2 weken nadat je de Skinfittness behandeling van 90 minuten hebt ondergaan.

 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.