VIP behandelplan/huidcoaching Kim

Stralende, jeugdige huid, met langdurig effect

Met meer dan  23 jaar ervaring als huidspecialiste weet Kim Rengelink dat je met alleen één enkele huidverbeterende behandeling niet tot een mooie, gezonde, jongere huid op lange termijn komt.

In de loop der jaren is Kim erachter gekomen hoe je een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect kunt bereiken.

Dit gaat ervoor zorgen dat je eindelijk weer kunt genieten van een stralende, jeugdige huid, met blijvend effect. Zodat jij de wereld weer vol zelfvertrouwen aan kunt.

Eerlijk advies en vakkundige, persoonlijke begeleiding

Eerlijk advies en vakkundige, persoonlijke begeleiding: Ik gun jou een eerlijk advies en persoonlijke, vakkundige begeleiding. Samen pakken we jouw specifieke huidprobleem aan. Ik reik je alles aan wat er voor nodig is om dit te bereiken. Waarschijnlijk heb jij al veel behandelingen geprobeerd en is je huid toe aan meer. Daarom heb het VIP behandelplan voor jou bedacht. Daarbij combineer ik de allerbeste behandelingen en technieken in 1 behandeling, die we een half jaar lang 1 x per maand herhalen. Hiervoor betaal je 1 vaste totaalprijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat houdt dit pakket in?

6 x high level gezichtsbehandelingen, met high level Serum + starterspakket  met producten voor thuis, inclusief gratis intake, huidscan en huidcoaching op maat.