Behandelingen

Onze behandelingen

In veel schoonheidssalons zie je een lijst van allerlei soorten behandelingen en andere diensten. Wij hebben ervoor gekozen om ons 100% te specialiseren in huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Ons doel is om met onze innovatieve gezichtsbehandelingen, jarenlange ervaring en topproducten samen met jou te werken aan een gezonde, stralende en jeugdige huid op lange termijn. Onze missie is dat jij je lekker in jouw huid voelt en zelfverzekerd door het leven gaat!

Eigenaresse en allround schoonheidsspecialist Kim Rengelink is inmiddels alweer meer dan 23 jaar huidspecialiste en werkt nog steeds met heel veel passie voor het vak:

”Mijn passie voor de huid is al vroeg begonnen. Ik keek als klein meisje al mee bij mijn moeder in haar schoonheidssalon. Toen wist ik al: dit wil ik later ook gaan doen!

Na mijn opleiding ben ik als 18-jarig meisje direct als schoonheidsspecialiste aan het werk gegaan en deed ik veel ervaring op in verschillende instituten. Ik merkte al gauw dat ik de richting van huidverbetering op wilde. Toen had ik nog maar 1 droom: een eigen huidinstituut waar het totaalconcept klopt!
Ik ben mij gaan specialiseren in verschillende technieken met apparatuur, massagetechnieken en op zoek gegaan naar de beste producten zonder ‘schadelijke’ toevoegingen, die echt iets doen voor je huid.

5 jaar geleden is Rein Skin Institute geboren en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol huidinstituut met een vakkundig team, met allemaal hetzelfde doel voor ogen: jouw huid gezond en stralend maken voor de lange termijn, zodat jouw natuurlijke schoonheid naar boven komt en je zelfverzekerd door het leven kan gaan!  Wij als team blijven ons altijd ontwikkelen en verdiepen ons in de nieuwste technieken.

 

Met slechts één enkele huidverbeterende behandeling op de lange termijn kom je niet tot een mooie, gezonde, jongere huid.  In de loop der jaren ben ik erachter gekomen wat nodig is voor een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect. Daar wil ik je graag bij helpen, zodat jij voor de lange termijn een mooie huid kunt hebben en dat jij kunt stralen!

Mijn team en ik streven ernaar om jou te helpen naar een mooie, gezonde en stralende huid voor de lange termijn zonder cosmetische ingrepen en botox. We zetten jouw huid zelf aan het werk door middel van de juiste behandelingstechnieken en met onze professionele huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Door de behandelingen structureel te herhalen en het resultaat thuis te onderhouden met onze producten samen met een gezonde levenstijl. We kijken naar het geheel, naar jou als persoon. Wat zijn jouw wensen, waar heb jij behoefte aan? Hoe voelt jouw huid vandaag?”

We geven altijd een eerlijk advies en doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

 

 

Wat is het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?

 

 

Er is duidelijk een verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de huid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld. Hierdoor stimuleer je de huid om nieuwe cellen aan te maken waardoor je preventief en corrigerend werkt tegen huidveroudering en andere huidproblemen.

Dit doen wij door verschillende manieren door het gebruik van innovatieve apparatuur, peelingen, bindweefselmassage en suppletie voor huidherstel van binnenuit in te zetten.

Door alleen eenmalig een gezichtsbehandeling te ondergaan, kom je niet tot een gezonde huid op lange termijn. Daarom is het belangrijk om onze hoogwaardige producten thuis goed te gebruiken en ons advies op te volgen.

Wij werken met klinische producten die dieper in de huid werken. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd en doen dus echt iets voor je huid! De door ons speciaal geselecteerde producten zitten vol met actieve werkstoffen die de huidfuncties verbeteren en stimuleren. Ook zijn onze producten vrij van: – parabenen, –  minerale oliën, – zeep, – SLES, – SLS en sulfaat. Veilig voor jou en jouw huid dus!

Bij ons gaat alle aandacht naar jouw huid en sta jij centraal!

Kom je voor het eerst? Dan maken wij een persoonlijk huidplan door middel van een gepersonaliseerd huidadvies met onze nieuwste huidcamera. We kunnen dan precies zien wat jouw huid nodig heeft en daarbij adviseren wij jou de juiste behandelingen en producten voor thuis, zodat we direct aan de slag kunnen om jouw huidconditie te verbeteren.

100% maatwerk

Je huid verandert continu door de wisseling van seizoenen, hormonale veranderingen, stress, medicijngebruik, ziekte, voeding en hoe jij je voelt.
Daarom kijken we bij elke behandeling opnieuw naar waar jij en je huid het meeste behoefte aan hebben. Bij ons dus geen standaardbehandelingen, maar 100% maatwerk!

Dankzij onze passie voor de huid, geavanceerde apparatuur, technieken, topmerken en jarenlange ervaring kunnen we jouw huid samen met jou verbeteren. We adviseren jou de juiste huidverzorgingsproducten die passen bij jouw huidconditie, zodat we samen naar het beste resultaat streven en jij kunt stralen!