Behandelingen

Onze behandelingen

In de veel schoonheidssalons zie je een lijst van allerlei soorten behandelingen en andere diensten. Wij hebben ervoor gekozen om ons 100% te specialiseren in huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Ons doel is om met onze innovatieve gezichtsbehandelingen, jarenlange ervaring en topproducten samen met jou te werken aan een gezonde, stralende en jeugdige huid op lange termijn. Onze missie is dat jij je lekker in jouw huid voelt en zelfverzekerd door het leven gaat!

 

 

Wat is het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?

 

 

Er is duidelijk een verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de huid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld. Hierdoor stimuleer je de huid om nieuwe cellen aan te maken waardoor je preventief en corrigerend werkt tegen huidveroudering en andere huidproblemen.

Dit doen wij door verschillende manieren door het gebruik van innovatieve apparatuur, peelingen, bindweefselmassage en suppletie voor huidherstel van binnenuit in te zetten.

Door alleen eenmalig een gezichtsbehandeling te ondergaan, kom je niet tot een gezonde huid op lange termijn. Daarom is het belangrijk om onze hoogwaardige producten thuis goed te gebruiken en ons advies op te volgen.

Wij werken met klinische producten die dieper in de huid werken. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd en doen dus echt iets voor je huid! De door ons speciaal geselecteerde producten zitten vol met actieve werkstoffen die de huidfuncties verbeteren en stimuleren. Ook zijn onze producten vrij van: – parabenen, –  minerale oliën, – zeep, – SLES, – SLS en sulfaat. Veilig voor jou en jouw huid dus!

Bij ons gaat alle aandacht naar jouw huid en sta jij centraal!

Kom je voor het eerst? Dan maken wij een persoonlijk huidplan door middel van een gepersonaliseerd huidadvies met onze nieuwste huidcamera. We kunnen dan precies zien wat jouw huid nodig heeft en daarbij adviseren wij jou de juiste behandelingen en producten voor thuis, zodat we direct aan de slag kunnen om jouw huidconditie te verbeteren.

100% maatwerk

Je huid verandert continu door de wisseling van seizoenen, hormonale veranderingen, stress, medicijngebruik, ziekte, voeding en hoe jij je voelt.
Daarom kijken we bij elke behandeling opnieuw naar waar jij en je huid het meeste behoefte aan hebben. Bij ons dus geen standaardbehandelingen, maar 100% maatwerk!

Dankzij onze passie voor de huid, geavanceerde apparatuur, technieken, topmerken en jarenlange ervaring kunnen we jouw huid samen met jou verbeteren. We adviseren jou de juiste huidverzorgingsproducten die passen bij jouw huidconditie, zodat we samen naar het beste resultaat streven en jij kunt stralen!