Goede huidvoornemens voor het nieuwe jaar!

Goede huidvoornemens voor het nieuwe jaar!

Het nieuwe jaar staat voor de deur – een mooi moment om stil te staan en te bedenken hoe je het beste voor jouw huid kan zorgen. Daar helpen wij graag bij, zodat jij van een stralende en gezonde huid kan genieten in 2024!

Welke (huid) gewoontes moet ik mezelf aanleren?

Een gezonde en stralende huid heeft aandacht nodig. Goede huidverzorging zorgt voor minder klachten en een langer jong uitziende huid. Reinig bijvoorbeeld in de ochtend en avond je huid. Wist je dat als dit niet gebeurd, je de aanmaak van nieuwe cellen verstoord? Ook zorgt de viezigheid die op je gezicht blijft zitten ervoor dat de poriën sneller verstopt raken – het gevolg daarvan zijn huidonzuiverheden. Kies altijd voor de juiste, milde reiniging. Bijvoorbeeld de Absolution Nettoyant Purété. Een mooie reiniging voor je ogen én gezicht die reinigt, verzacht en absorbeert. Een super tip: tijdens de feestdagen hebben wij een leuke holiday kit van Abosultion – een tijdelijke aanbieding bestaande uit een serum, dagcreme en de reiniging.

Zorg ervoor dat je een fijne huidverzorgingsroutine hebt, zie het als een momentje voor jezelf. Ben je benieuwd welke huidverbeterende producten aansluiten op de behoeften van jouw huid? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Een mooie huid komt van binnenuit

Een voornemen die goed is voor je hele lichaam: zorg voor je huid van binnenuit. Door bijvoorbeeld voldoende water te drinken, hydrateer je het lichaam en kan het de afvalstoffen beter vervoeren. Hiermee voorkom je dat deze stoffen zich opstapelen in de huid, wat onzuiverheden kan veroorzaken.

Wil je een goede boost van binnenuit? Met de producten van ScKin Nutrition bieden wij oplossingen voor een gezonde huid van binnenuit. Daar ligt uiteindelijk vaak de oorzaak van vele huidproblemen. De producten van ScKin Nutrition zitten namelijk vol met bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten darm ondersteuning en immuun-ondersteunende stoffen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek! Dit zorgt voor een goede opbouw van de huid, ze zijn als bouwstenen en zorgen dat je huid goed kan functioneren. Zo kan de huid zich ook beter herstellen!

Gebruik elke dag een zonnefilter

De schadelijke UV-stralen van de zon, zijn op elk moment van het jaar aanwezig – zelfs op bewolkte dagen! Daarom is het belangrijk om je huid het hele jaar door te beschermen. Blootstelling aan de zon kan namelijk leiden tot vroegtijdige huidveroudering, rimpels, donkere pigmentvlekken en huidkanker. Elke dag je huid beschermen is een must voor 2024!

De voordelen van een totaal aanpak

Zoals je eens in de zoveel tijd een bezoek aan de tandarts brengt, om de gezondheid van je tanden te controleren, raden wij zeker aan om dat ook met je huid te doen! Je huid is het grootste orgaan, daar moet je goed voor zorgen. De huidexperts van Rein Skin Institute kunnen je alles vertellen over hoe jouw huid ervoor staat, welke verzorging en bescherming het beste past bij jouw huid en geven behandeling op maat, zodat we voor het beste resultaat kunnen gaan!

Met deze goede huidvoornemens kies je voor een totaal aanpak – zo kan jij genieten van een blijvend gezonde huid!

Liefs, Kim

Geen reactie's

Geef een reactie