Maak kennis met Cosmedix!

Maak kennis met Cosmedix!

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten: geweldig resultaat en zo zuiver mogelijk. Dit is beter voor je huid én ook voor het milieu! Wij hebben deze eigenschappen gevonden in Cosmedix! Huidverbetering op hoog niveau, op een natuurlijke manier en mild voor je huid. Cosmedix zorgt voor geweldige resultaten en is een weldaad in gebruik. Dit past helemaal bij ons concept. Ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken, als dat wij zijn!

Over Cosmedix

Cosmedix® is een vegan-friendly huidverbeteringsmerk dat alleen met natuurlijke, hoogstaande werkzame ingrediënten in hoge concentraties werkt. Onregelmatigheden, rimpels, ouderdomsvlekken en acnélittekens verminderen of verdwijnen zelfs met de producten van Cosmedix. Dit is zonder te vervellen of andere huidirritaties! Er wordt alleen gewerkt met schone formules, het gehele jaar door!

De voordelen van Cosmedix

Cosmedix werkt met chiraal correcte ingrediënten. Het woord chiraal komt uit de farmaceutische wereld. ‘Chiraal correct’ betekent dat alleen die ingrediënten die elkaar versterken (minimaal 10x werkzamer!) in een product worden verwerkt. Het peeling- en behandelprogramma heeft daardoor een milde maar effectieve aanpak voor iedere huid! Ieder huidprobleem: acné, hyperpigmentatie, anti-aging en eczeem kan met Cosmedix aangepakt en verbeterd worden. Een ander groot voordeel van Cosmedix is dat je ook er thuis prima mee aan de slag kan. Met een nieuwe egale en gezonde huid als resultaat. Daarom ter introductie (voor een beperkt aantal) deze speciale aanbieding:

Speciaal voor jou: Cosmedix introductieaanbieding


Om te zien wat Cosmedix voor jou kan betekenen hebben we een hele speciale aanbieding, in deze aanbieding kun je bijvoorbeeld al aan de slag gaan met het meest krachtige ingrediënt om snelle resultaten te kunnen behalen, namelijk: RETINOL. Cosmedix werkt met een 2 gepatenteerd RETINOL complexen, om ook de dunne/droge huid van een mooi resultaat te voorzien. Samen met jouw huidspecialist kijken wij welk RETINOL voor jou het meest geschikt is. Er zijn 7 verschillende starterskits, voor iedere wens en huid een geschikte set:

Bijvoorbeeld:
• Roodheid en/of droogte verminderen
• De huid egaliseren en structuur verbeteren
• Onzuiverheden verminderen
• Ouderdomsvlekken, pigment of zonschade aanpakken
• Lijnen en rimpels verminderen
• De huid die gezonde glans terug geven

4 WEKEN THUIS- VERZORGING + BEHANDELING = RESULTAAT EN DE PERFECTE START:

Wat zit er in het pakket?:
• Huidadvies en huidanalyse met de huidcamera
• Starterskit voor 4 weken skincare routine (reiniging, serum, (retinol), creme)
• Een toner (Purity Balance of Benefit Balance), geschikt voor jouw huid om toe te voegen aan jouw thuisplan. Deze kun jij minimaal 2/3 maanden gebruiken
• 60 minuten behandeling, aangepast aan wens en behoefte

Normale kost dit pakket €251,- nu voor €145,-
Let op: Beperkte plaatsen beschikbaar.

VIP dagen van Cosmedix

Ook organiseren wij met Cosmedix: VIP Dagen. Bij de VIP dag is er een Cosmedix specialist aanwezig, op deze gezellige dag introduceren wij Cosmedix aan jou en gaan wij natuurlijk voor een mooi resultaat en advies. Je ontvangt op deze dag de gratis behandeling. Bij het aanschaffen van het pakket, maak je direct kans op een plekje!

1 Reactie
  • Cobi Eeuwes
    Geplaatst op 13:49h, 27 februari Beantwoorden

    Ik wil graag meedoen aan dat cosmediks programma.

Geef een reactie