Nieuwe behandelingen bij Rein Skin Institute!

Nieuwe behandelingen bij Rein Skin Institute!

Sinds deze maand hebben wij maar liefst twee nieuwe behandelingen! De OxyGeneo en de Tripollar RF. Deze twee nieuwe en bijzondere behandelingen zijn nu (tijdelijk) te boeken voor een kennismakingsprijs. Ben jij benieuwd wat de OxyGeneo en de Tripollar RF kunnen doen voor jouw huid? Lees dan verder!

 

OxyGeneo: zuurstof behandeling en een milde microdermabrasie in één!

Sinds kort hebben wij een nieuwe innovatieve zuurstof behandeling voor het vernieuwen van de huid. De OxyGeneo verwijdert de dode huidcellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid én stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. De OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmtebronnen die bekend staan om het zuurstofopwekkende effect in de huid. Door dit effect na te bootsen, wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Zo krijg je een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct resultaat.

 

De voordelen van de OxyGeneo zijn:

  • Zuurstofverrijking van binnenuit
  • Het verbetert de huidstructuur
  • De huid wordt gladder en krijgt een stralende teint
  • Optimale opname van actieve werkstoffen
  • Direct zichtbare resultaten

 

Nieuw! Tripollar RF: meest geavanceerde Radiofrequentie technologie!

De Tripollar behandeling verbetert de gelaatscontouren en geeft de huid een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Het is de meest geavanceerde Radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat! Doordat de Tripollar de huid in de diepere lagen verhit, trekken de collageen vezels samen, waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert de natuurlijke collageen en elastine productie. Zo krijg je ongelofelijke resultaten én een aanzienlijke verbetering van de rimpels in het gelaat.

 

De resultaten van Tripollar RF zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder genezingstijd van de huid:

  • Vermindering van rimpels
  • Verbetering van gelaatscontouren
  • Verstrakking van verslapte huid
  • Versteviging van de huid
  • Anti-aging

 

De behandelingen duren 60 minuten en zijn inclusief wenkbrauwen bijwerken en een masker. Ter kennismaking zijn de behandelingen nu eenmalig voor €89,- in plaats van €99,-.

 

De OxyGeneo én de Tripollar RF kunnen ook prachtig gecombineerd worden. De behandeling van 75 minuten is nu eenmalig voor €109,- in plaats van €129,-.

 

Heb jij vragen over de OxyGeneo of de Tripollar RF? Neem dan gerust contact met ons op! Of wil je een afspraak maken? Dat kan gemakkelijk via hier!

Geen reactie's

Geef een reactie