Rimpels

Rimpels/ouder wordende huid

Huidverslapping en rimpels zijn het gevolg van volumeverlies van de huid. Dit ontstaat voornamelijk door het verlies van collageen in je huid. Het verlies van collageen begint heel langzaam vanaf je 21e levensjaar.

Wil jij je huid jeugdig houden of verjongen?

Dan is het belangrijk om je huid goed te verzorgen met hoogwaardige producten die de celvernieuwing in je huid stimuleren. Ook zonbescherming is heel belangrijk. Gebruik elke dag een dagcrème met minimaal SPF 30.

 

Een mooie huid van binnenuit

 

Een gezonde huid heeft voeding nodig. We hebben vitamines nodig omdat het lichaam deze, met uitzondering van Vitamine D en K (in onvoldoende mate) niet zelf kan aanmaken. We moeten dus zorgen dat we voldoende vitaminen via onze voeding binnen krijgen. Lukt dit gedurende lange tijd niet of onvoldoende, dan kunnen we te maken krijgen met bepaalde medische condities als gevolg van dit tekort. Voor de huid kan dit leiden tot een onnodig vale, vermoeide uitstraling, vroegtijdig verlies van collageen en elasticiteit, rimpels en een overgevoeligheid voor allerlei invloeden van buitenaf.

Voedingsstoffen die in het bloed worden opgenomen, worden het eerst afgegeven aan de meest belangrijke lichaamsprocessen en organen (hart, lever en hersenen). De huid wordt pas als laatste voorzien van voedingsstoffen, indien er dan nog wat resteert. Hoewel de huid het grootste orgaan van ons lichaam is, is het tegelijkertijd het minst vitale orgaan ten aanzien van de opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Ongeacht hoeveel vitaminen en mineralen die je binnenkrijgt, feit blijft dat slechts een zeer klein percentage de huidcellen bereikt. Hoog gedoseerde natuurlijke nutricosmetics (= voeding voor de huid) zoals die van Sckin Nutrition kunnen helpen om je huid te verbeteren.

Een gezond lichaam van binnen, straalt van buiten. Gezondheid van binnen komt altijd eerst, want zodra je je daarop focust, ondersteun je jouw lijf in zijn lichaamseigen processen en zul je als gevolg daarvan o.a. een stralende, egale en gezonde huid krijgen.

Anti-agingbehandelingen tegen rimpels en huidverslapping

Deze behandelingen zijn erop gericht om de aanmaak van collageen in je huid te stimuleren die in kuurverband (6 keer in kortere tijd) heel mooie resultaten zullen geven.