Zorg jij al goed voor jezelf en je huid?

Zorg jij al goed voor jezelf en je huid?

goed voor jezelf zorgen

Welkom in het nieuwe jaar! Dat trouwens alweer bijna twee weken oud is. Goede voornemens zijn een beetje uit, volgens mij. Al zag ik laatst wel opvallend veel mensen in de sportschool 😉

Het is altijd een goed plan om goed voor jezelf te zorgen, het hele jaar door. Goede voeding, voldoende beweging en vooral ook: genoeg ontspanning. Aan de huid kun je letterlijk zien of iemand goed in z’n vel zit. Het maakt echt zichtbaar verschil als je gezond leeft. Dan kun je zo lang mogelijk een mooie huid behouden.

Daar helpen wij je trouwens graag bij. Maar dat lukt natuurlijk niet met één enkele huidverbeterende behandeling. Je krijgt van één bezoekje aan de sportschool ook niet ineens een strak lijf 😊 Als je je huid blijvend wilt verbeteren, vergt dat een investering.

Bovendien blijft je huid door de jaren heen veranderen. Je wordt ouder, krijgt te maken met de invloed van hormonen, ziekte, stress of andere schommelingen. Daar kun je best wat advies bij gebruiken.

Esmay en ik hebben er elke dag plezier in om mensen te adviseren wat ze nodig hebben voor een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect. We zijn op zoek gegaan naar de beste producten, die echt iets doen voor je huid.

Nieuwe naam

Bij die passie én bij het nieuwe decennium hoort ook een nieuwe naam. Sinds 1 januari heten wij Rein Skin Institute. Dat past beter bij wie we zijn en wat we doen. Misschien heb je ons nieuwe logo al ontdekt op onze werkkleding of op de nieuwe website?

Wij hebben ervoor gekozen om ons 100% te specialiseren in huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Ben jij toe aan een blijvend gezonde huid? Denk dan eens aan ons introductiearrangement. Je krijgt dan een intake, een huidscan én een eerste gezichtsbehandeling op maat, voor in totaal 99 euro. Begin het nieuwe jaar goed, op weg naar een mooie huid!

Geen reactie's

Geef een reactie