De top drie behandelingen voor de kerst

De top drie behandelingen voor de kerst

De feestdagen staan voor de deur! Wil jij een stralende huid tijdens de feestdagen? Wij hebben een top drie aan behandelingen samengesteld, die ideaal zijn voor de feestdagen. Direct een stralende huid, zonder hersteltijd!

 

Murad vitamin C glow treatment

Deze uitgebreide gezichtsbehandeling van 75 minuten is met de Murad Infusion Vitamine C peeling (level 2). Vitamine C is een krachtig anti-oxidant en zal snel effect laten zien. Het doel is een helderder gelaat dat gladder wordt en straalt. Jouw huidspecialist van Rein mengt een masker met 100% Vitamine C poeder en een gel. Door de gel neemt het percentage Vitamine C af, waardoor het niet te heftig wordt voor de huid. Met haar vingertoppen masseert ze het masker in de huid. Terwijl het masker aan het intrekken is, krijg je een heerlijke massage van je schouders, nek & decollete en hoofdhuidmassage.

 

Oxygeneo zuurstof behandeling + Tripollar RF

Wist je dat veel huidproblemen worden veroorzaakt door een slechte doorbloeding van de huid? Door een behandeling met Oxygeneo krijg je een natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit! Oxygeneo is een 3 in 1 gezichtsbehandeling die fijne lijntjes verzacht, de huidtextuur verbetert, rimpels reduceert en de (doffe) huid laat stralen van vitaliteit! De Oxygeneo exfolieert, zorgt voor zuurstof en sluist werkstoffen in.

 

De Tripollar behandeling verbetert de gelaatscontouren en geeft de huid een frisse, strakkere en jongere uitstraling. Het is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgisch verstrakking van het gelaat! De resultaten van Tripollar RF zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder genezingstijd van de huid: de rimpels verminderen, verbetering van gelaatscontouren, verstrakking van verslapte huid, versteviging van de huid en anti-aging.

 

Skin vital gezichtsbehandeling + bindweefselmassage

Dit is een uitgebreide gezichtsbehandeling (75 minuten) met fruitzuurpeeling en bindweefselmassage. Bindweefselmassage is goed voor iedereen die huidverbetering wenst. Het is namelijk de perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is zeer effectief tegen rimpels en littekens en het verstevigt de huid.

Bindweefsel, de onderste laag van de huid, bestaat uit collageen en elastine. Naarmate de huid ouder wordt, wordt daar minder van aangemaakt. De huid wordt daardoor minder elastisch, slapper en er vormen zich rimpels. Een bindweefselmassage prikkelt het onderhuidse bindweefsel. Stress en verklevingen worden uit de huid gemasseerd. Dit stimuleert niet alleen de doorbloeding, maar hierdoor worden ook afvalstoffen sneller afgevoerd en het verbetert de effectiviteit van de spieren. De behandeling werkt cel vernieuwend: de huid wordt steviger en ziet er stralender uit.

 

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de kerst! Wil jij gemakkelijk een afspraak maken? Dat kan via hier! Wil je meer informatie over bindweefselmassage? Dat kan via hier!

Geen reactie's

Geef een reactie