Herstel je huid na de zomer!

Huidverbetering Rein skin Institute Arnhem

Herstel je huid na de zomer!

Herstel je huid na de zomer!

De herfst staat voor de deur! Dat betekent dat je huid een andere verzorging nodig heeft. Tijdens de zomermaanden heeft je huid veel te maken gehad met warmte, zonnestraling en airconditioning. Helaas betekent dit dat de huid toch wat schade opgelopen heeft. Hoe kan jij je huid herstellen en verbeteren na de zomerse maanden?

 

Wat gebeurt er tijdens de zomermaanden met mijn huid?

Het is mogelijk dat er DNA-schade optreedt bij te veel zonnestraling. Het gevolg is: huidveroudering en kans op pigmentvlekken. Doordat de temperatuur buiten vaak veel warmer is dan binnen (i.v.m. airconditioning), wordt de huid sneller droog. Naast dat een droge huid trekkend en jeukend aan kan voelen, is de huid ook veel gevoeliger voor bacteriën en huidveroudering. Het huidverouderingsproces wil je waarschijnlijk zo lang mogelijk uitstellen. Daarom is het belangrijk om de huid te geven, wat het nodig heeft.

 

Hoe herstel ik mijn huid na de zomer?

De maanden van september tot april zijn de perfecte maanden voor peelings, Microdermabrasie en Microneedling. Benieuwd naar wat deze behandelingen doen? Lees dan verder!

 

Wat doet een peeling?

Een peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen loslaten. Hierdoor wordt de cel vernieuwing van de huid gestimuleerd, waardoor er nieuwe cellen vanuit de diepere huidlagen zichtbaar worden. Zo straalt de huid weer.

 

Wat doet de Microdermabrasie?

De Microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen. Hierdoor is de huid beter in staat om de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling worden aangebracht, op te nemen. Zo hebben de actieve werkstoffen meer effect in de huid. Door Microdermabrasie krijgt de huid een betere doorbloeding en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen.

 

Wat doet Microneedling?

Tijdens deze behandeling wordt de middelste huidlaag met hele fijne naaldjes licht beschadigd. Dit klinkt enger dan het is, deze gaatjes zijn niet zichtbaar. Onder de oppervlakte wordt een proces in gang gezet. Door de fijne naaldjes worden de celdeling, aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de doorbloeding wordt verbeterd. Het gevolg is een betere huidstructuur en een frisser en gladder ogende huid.

 

Welke behandeling past het beste bij mij?

Wil jij je huid verbeteren en naar een hoger niveau brengen? Maak gerust een afspraak voor gepersonaliseerd huidadvies. Dit wordt gemeten door middel van een huidscan.

Geen reactie's

Geef een reactie