Waarom een biologische gezichtsbehandeling bij Rein Skin Institute?

Waarom een biologische gezichtsbehandeling bij Rein Skin Institute?

Waarom een biologische gezichtsbehandeling bij Rein Skin Institute?

Verwen je huid met een biologische gezichtsbehandeling.

Wat maakt een biologische gezichtsbehandeling bij Rein Skin Institute nu zo bijzonder? Sowieso al vanwege de heerlijke natuurzuivere huidverzorgingsproducten van professionele kwaliteit die worden gebruikt in de behandeling. Daardoor is de behandeling een heerlijke wellness beleving! Maar dat niet alleen, ook je huid is verbeterd na de behandeling! Lees hier de ervaring van 1 van onze vaste bezoekers:

 

[gastblog van vaste bezoeker]

Hoe hard je ook hebt gerend om de bus te halen/nog snel wat mails te beantwoorden/op tijd te komen, zodra je Rein Skin Institute binnenstapt, valt alle haast van je af. In de frisse salon van Kim Rengelink voelt het meteen als een minivakantie.

Je mag eerst rustig gaan zitten voor een kopje biologische thee of koffie met iets lekkers erbij. Daar heb ik me al de hele ochtend op verheugd. Op deze drukke dag voel ik pas hoe ik hier aan toe ben. Vanuit de salon heb ik uitzicht op de fraaie Eusebiuskerk. Na tien minuten nodigt Kim me uit in de salon. Ik doe mijn blouse uit en neem in mijn topje plaats op de verwarmde behandelstoel. Zo kan Kim me straks heerlijk masseren zonder dat er olie op mijn kleren komt. Het duurt heel even voordat ik me echt kan ontspannen, maar zodra Kim mijn gezicht aanraakt met reinigingslotion, gaat dat vanzelf.

Kim vraagt wat mijn wensen zijn, kijkt naar mijn huid en legt uit dat ze mij gaat behandelen met de biologische producten van Absolution. Met mijn ogen dicht geniet ik van de aandacht. Af en toe hoor ik het carillon van de Eusebiuskerk beieren. Ik droom weg: vanochtend lag ik nog gespannen in de stoel van de mondhygiëniste; een wereld van verschil…!

Elke crème en serum heeft een andere geur; ik waan me in een bloementuin. Waarom doe ik dit toch niet vaker?

Mijn favoriete onderdeel van de behandeling breekt aan: de gezichts-, hals- en decolletémassage. Dit kan me niet lang genoeg duren 😊Daarna brengt Kim een verjongend biologisch masker aan op mijn gezicht, met als hoofdbestanddeel pure Aloë Vera. Daaroverheen komt het modelagemasker. Kim vertelt dat dit een exclusieve behandelmethode van Absolution is. Dit minerale masker zorgt voor een dieptewerking in de huid. Het masker wordt hard en de doorbloeding van mijn huid wordt gestimuleerd.

Ik voel me een soort mummie, onder dit dekje van hydraterende klei. Hoe meer ik me concentreer op mijn ademhaling, hoe rustiger ik me voel. En ik weet wat er nog gaat komen!

Na tien minuten verwijdert Kim het masker met een warme doek en brengt ze een serum en dagcrème aan. Of ik ook wat make-up wil? Want het is heel fijn om met een frisse huid de deur uit te gaan, maar liever niet met een blote-billengezicht. De minerale make-up van Rein Skin Institute beschermt en verzorgt de huid en sluit deze niet af na de behandeling. Kim geeft me nog het advies om de producten van Absolution ook thuis te gebruiken, voor een langdurig resultaat.

Als ik anderhalf uur later in de spiegel kijk, zie ik de beste versie van mezelf. Mijn huid ziet er gladder, rustiger uit en straalt… en mijn ogen ook! Reken maar dat ik vanavond iets leuks ga doen. Het zou jammer zijn om met dit hoofd thuis op de bank te blijven zitten 😊

CADEAUBON

Naschrift van Kim:

Wil jij jezelf of iemand anders (Moederdag!) verwennen, reserveer dan een kennismakingsarrangement of de Absolution Deluxe behandeling zoals hierboven. Je kunt ook een cadeaubon schenken. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie