Nieuw! Superboost behandeling

Nieuw! Superboost behandeling

Met veel trots presenteren wij ons exclusieve huidverjongingsconcept met onze vernieuwende SUPERBOOST behandeling. 100% natuurlijke huidverjonging met de impact van een medische behandeling. Deze behandeling biedt meerdere oplossingen voor gezicht, hals en decolleté maar zonder naalden. Al na één behandeling waanzinnig zichtbaar resultaat!

Wat is dat eigenlijk, zo’n superboost?

Je wenkbrauwen worden erdoor gelift en fijne lijntjes worden gladder gestreken. Is het dan zoals botox? Nee, want er komt geen naald of botulinetoxine aan te pas.

Je huid wordt gereinigd, verzorgd en opgefrist, is het dan zoals een gelaatsverzorging in het schoonheidsinstituut? Ook niet helemaal. De waarheid schuilt ergens in het midden: de Superboost is namelijk een cosmetische huidbehandeling, met de impact van een medische treatment!

Onze SUPERBOOST behandeling is gebaseerd op neurofeedback. Wij kunnen tijdens deze behandeling tot in de dermis doordringen, door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Dat lukt ons bij geen één andere behandeling.

Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Geen Botox; met de SUPERBOOST bieden we een duurzame oplossing!

Gezondheid van je huid onderhouden

De gezondheid van je huid wordt bepaald door een voortdurende uitwisseling van informatie tussen je brein en de rest van je zenuwstelsel.

Door middel van neurofeedback-stimulatie worden je weefsels opnieuw aangesloten op het zenuwstelsel. Het resultaat? Regeneratie van je huid op een 100% natuurlijke en niet-invasieve manier!

Aan de basis van een Superboost-behandeling ligt het principe van de ‘biofeedback’. Ultrakort door de bocht: door elektrostimulatie gaan je spieren samentrekken en vervolgens weer ontspannen. Een soort van work-out voor je gezicht, dus.

Zo neemt niet alleen spiertonus en volume toe, ook uitdrukkingsrimpels worden (wat) gladgestreken. Naast de work-out gebeurt er nog wat anders: de communicatie tussen het zenuwstelsel en de huid – een lijn waar, door veroudering, steeds meer ruis op komt te zitten – wordt opnieuw gestimuleerd.

Alsof de Superboost-machine met z’n schokjes alles weer luid en duidelijk wakker schudt. Precies door die verbeterde communicatie krijgt de huid weer een boost.

Met als resultaat: minder rimpels, minder acne, een egalere huidskleur (werkt ook op pigmentvlekken en donkere kringen) én meer stevigheid.

Een SUPERBOOST behandeling kan voor verschillende doeleinde worden ingezet:

-Huidverjonging

-Verminderen van (fijne) rimpels

-Oog- en wenkbrauwlift

-Onregelmatige huid

-Grove poriën

-Acne

-Glow creëren of terugbrengen

-Activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden.

Zeer resultaat gericht met een prachtig natuurlijk effect. Een naaldloze injectie met een cocktail van vitaminen en mineralen, een intense reiniging, en een elektrostimulatie die de werkstoffen activeert.

Hoe gaat de behandeling in zijn werking? Hij bestaat namelijk uit twee delen;

De behandeling – stap 1:

Eerst worden actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl tezelfdertijd het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met mineralen en vitaminen (dé basisbestanddelen voor stap 2).

De behandeling – stap 2:

Zeer belangrijk: de electrostimulatie op de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier), de spier krijgt nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden en de huid ontspannen, ogen opentrekken en wenkbrauwen liften.

Deze behandeling bieden we als losse behandeling aan maar geeft het mooiste resultaat in kuurvorm. Wij adviseren minimaal 4 behandelingen met een tussenpoos van 2 tot 4 weken, voor een langdurig resultaat!

Ben je benieuwd naar de SUPERBOOST behandeling of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

2 Reactie's
 • Marion
  Geplaatst op 15:56h, 03 augustus Beantwoorden

  Hallo Kim

  Hoe duur is de behandeling…en hoelang heb je daar resultaat van?

  • Kim Rengelink
   Geplaatst op 14:20h, 28 september Beantwoorden

   Hoi Marion, Bedankt voor je reactie. De Superboost behandeling duurt 60 minuten en kost €189,- per behandeling. Wij adviseren 4 Superboost behandelingen met een tussenpoos van 2 tot 4 weken voor een blijvend resultaat. Het is wel aan te raden om 2 tot 3 keer per jaar een superboost behandeling te ondergaan voor het onderhoud.

   Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

   Hartelijke groet,

   Kim Rengelink van Rein Skin Institute

Geef een reactie