Behandelingen

Pro Aging: Een Positieve Benadering van Mooi & Gezond Ouder Worden!

Bij Rein Arnhem geloven we dat voorkomen beter is dan genezen, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in Pro Aging. Onze unieke methode is volledig afgestemd op jouw huid, met als doel een langdurig resultaat voor een vitaal en stralend uiterlijk, waarbij leeftijd slechts een getal is.

 

Waarom Pro Aging?

 

Het huidverouderingsproces begint al vanaf je 25e levensjaar. Collageenproductie neemt af, huidvernieuwing vertraagt en weefsels en structuren veranderen. Wij, als Pro Aging specialisten, helpen je graag om ervoor te zorgen dat leeftijd slechts een getal blijft en niet zichtbaar is in je huid.

Bij ons gaat alle aandacht naar jouw huid en sta jij centraal!
Extrinsieke Factoren en Huidveroudering

Huidveroudering ontstaat door zowel intrinsieke factoren (natuurlijke veroudering) als extrinsieke factoren (invloeden van buitenaf). Deze externe factoren dragen voor 80 tot 90% bij aan totale huidveroudering. Wij helpen je bij het minimaliseren van deze invloeden, zoals luchtvervuiling die oxidatieprocessen veroorzaakt en vrije radicalen creëert, wat resulteert in versnelde huidveroudering.

Ontdek de Pro Age Check Up

Wil je met plezier in de spiegel kijken, zelfs net na het ontwaken? Maak een afspraak voor de exclusieve Pro Age Check Up. In 60 minuten analyseren we diep in je huid, doen we een collageen check, en brengen we cortisol, stressniveaus en hormonen in kaart. Ontvang inzicht in hoe je levensstijl je huid beïnvloedt voor slechts €49 (tijdelijk, in plaats van €99). Deze check-up is gratis als je het Pro Aging traject aangaat.

Pro Age Kick Start in 6 Weken

Maak kennis met Pro Aging in een proeftijd van 6 weken. Werk met de drie pijlers van de Rein Arnhem Pro Aging methode: collageen versterking, innovatieve behandelingen en inzicht in je levensstijl. Na 6 weken merkbaar verschil in huidstructuur en een stralend gevoel!

Creëer een Nieuwe Kijk op Gezondheid

Gezondheidspreventie, ook voor je huid, begint bij jezelf. Onze benadering is positief: een gezonde levensstijl, voldoende slaap, goede voeding en ontspanning dragen bij aan een vitale en stralende huid.

Pro-aging: Een Positieve Draai aan Ouder Worden

Bij Rein Arnhem draaien we de communicatie over ouder worden om. In plaats van een negatieve strijd tegen rimpels en vlekjes, omarmen we Pro Aging. Ouder worden met een optimistische bril op, waarbij we geloven dat een positieve kijk op het leven je lichaam, inclusief je huid, op alle facetten beter doet functioneren. Dus laten we samen ouder worden, lachen en genieten van het leven, en dit weerspiegelen in een stralende huid!