Behandelingen

Pro Aging: Een Positieve Benadering van Mooi & Gezond Ouder Worden!

Bij Rein Arnhem geloven we dat voorkomen beter is dan genezen, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in Pro Aging. Onze unieke methode is volledig afgestemd op jouw huid, met als doel een langdurig resultaat voor een vitaal en stralend uiterlijk, waarbij leeftijd slechts een getal is.

 

Persoonlijke Behandelingen op Maat

 

Bij Rein Skin Institute geloven wij niet in standaard behandelingen. Elke huid is uniek en verdient daarom een op maat gemaakt behandelplan. Wij als huidexpert gespecialiseerd in Pro Aging, combineren onze expertise met jouw gezondheid, levensstijl en specifieke wensen om een plan te ontwikkelen dat gericht is op het verjongen en verfrissen van jouw huid.

 

Orthomoleculaire benadering

 

Onze orthomoleculaire benadering zorgt voor diepgaande verzorging van jouw huid. Met aandacht voor de benodigde bouwstoffen stimuleren we herstel, bevorderen we collageenaanmaak en verminderen we de stressreductie. Het resultaat? Een gezondere, jongere, stralende huid en verhoogde energie.

 

Specialistische Behandelingen voor Vrouwen van 35 tot 55

 

Specifiek gericht op vrouwen tussen de 35 en 55 jaar bieden wij een uniek op maat gemaakt programma, waarbij wij ons richten op het verstevigen van jouw huid op een natuurlijke manier, zodat jij kan stralen op elke leeftijd!

 

Waarom Pro Aging?

 

Het huidverouderingsproces begint al vanaf je 25e levensjaar. Collageenproductie neemt af, huidvernieuwing vertraagt en weefsels en structuren veranderen. Wij, als Pro Aging specialisten, helpen je graag om ervoor te zorgen dat leeftijd slechts een getal blijft en niet zichtbaar is in je huid.

Bij ons gaat alle aandacht naar jouw huid en sta jij centraal!
Extrinsieke Factoren en Huidveroudering

Huidveroudering ontstaat door zowel intrinsieke factoren (natuurlijke veroudering) als extrinsieke factoren (invloeden van buitenaf). Deze externe factoren dragen voor 80 tot 90% bij aan totale huidveroudering. Wij helpen je bij het minimaliseren van deze invloeden, zoals luchtvervuiling die oxidatieprocessen veroorzaakt en vrije radicalen creëert, wat resulteert in versnelde huidveroudering.

Pro aging - Rein Skin Institute Arnhem - vacature
Ontdek de Pro Age Check Up

Wil je met plezier in de spiegel kijken, zelfs net na het ontwaken? Maak een afspraak voor de exclusieve Pro Age Check Up. In 60 minuten analyseren we diep in je huid, doen we een collageen check, en brengen we je leefstijl in kaart. Voor slechts €49 (tijdelijk, in plaats van €99).

Pro Age Kick Start in 6 Weken

Maak kennis met Pro Aging in een proeftijd van 6 weken. Werk met de drie pijlers van de Rein Arnhem Pro Aging methode:

1. Collageen versterkend van binnen uit en huidverzorgingsproducten op maat

2. Huidverbetering met de nieuwste, meest innovatieve behandelmethoden

3. Inzicht in jouw leefstijl

Na 6 weken zie je merkbaar verschil in de structuur van je huid én voel je je aanmerkelijk beter in je vel omdat je huid straalt!

Creëer een Nieuwe Kijk op Gezondheid

Gezondheidspreventie, ook voor je huid, begint bij jezelf. Onze benadering is positief: een gezonde levensstijl, voldoende slaap, goede voeding en ontspanning dragen bij aan een vitale en stralende huid.

Pro-aging: Een Positieve Draai aan Ouder Worden

Bij Rein Arnhem draaien we de communicatie over ouder worden om. In plaats van een negatieve strijd tegen rimpels en vlekjes, omarmen we Pro Aging. Ouder worden met een optimistische bril op, waarbij we geloven dat een positieve kijk op het leven je lichaam, inclusief je huid, op alle facetten beter doet functioneren. Dus laten we samen ouder worden, lachen en genieten van het leven, en dit weerspiegelen in een stralende huid!