Behandelingen

Onze behandelingen

In veel schoonheidssalons zie je een lijst van allerlei soorten behandelingen en andere diensten. Wij hebben ervoor gekozen om ons 100% te specialiseren in huidverbeterende gezichtsbehandelingen gericht op het oplossen van huidproblemen en het tegengaan van vroegtijdige huidveroudering, op een natuurlijke manier.

Ons doel is om met onze innovatieve gezichtsbehandelingen, jarenlange ervaring en topproducten samen met jou te werken aan een gezonde, stralende en jeugdige huid voor de lange termijn.

Mijn team en ik streven ernaar om jou te helpen naar een mooie, gezonde en stralende huid voor de lange termijn zonder cosmetische ingrepen en botox. We zetten jouw huid zelf aan het werk door middel van de juiste behandelingstechnieken en met onze professionele huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Door de behandelingen structureel te herhalen en het resultaat thuis te onderhouden met onze producten samen met een gezonde levenstijl. We kijken naar het geheel, naar jou als persoon. Wat zijn jouw wensen, waar heb jij behoefte aan? Hoe voelt jouw huid vandaag?”

We geven altijd een eerlijk advies en doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

 

 

Wat maakt de behandelingen bij Rein bijzonder?

 

Er is duidelijk een verschil tussen huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen. Rein Skin Institute richt zich volledig op huidverbetering. In tegenstelling tot huidverzorgende behandelingen, die zich richten op de bovenste huidlaag, richten huidverbeterende behandelingen zich op de diepere lagen van de opperhuid. Hierdoor stimuleer je de huid om nieuwe cellen aan te maken waardoor je preventief en corrigerend werkt tegen huidveroudering en andere huidproblemen.

Dit doen wij door verschillende manieren door het gebruik van innovatieve apparatuur, peelingen, bindweefselmassage en suppletie voor huidherstel van binnenuit in te zetten.

Door alleen eenmalig een gezichtsbehandeling te ondergaan, kom je niet tot een gezonde huid op lange termijn. Daarom zijn herhaalbehandelingen en het thuis gebruik van onze hoogwaardige producten  en het opvolgen van onze adviezen belangrijk.

Wij werken met klinische producten die dieper in de huid werken. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd en doen dus echt iets voor je huid! De door ons speciaal geselecteerde producten zitten vol met actieve werkstoffen die de huidfuncties verbeteren en stimuleren. Ook zijn onze producten vrij van: – parabenen, –  minerale oliën, – zeep, – SLES, – SLS en sulfaat. Veilig voor jou en jouw huid dus!

 

 

Rein Skin Institute onderscheidt zich op verschillende manieren van andere schoonheidssalons:

 

  1. Geavanceerde huidanalyse: Rein Skin Institute gebruikt geavanceerde technologieën en huidanalyse-apparatuur om een grondige diagnose te stellen van jouw huidproblemen. Hiermee wordt de meest effectieve behandelstrategie bepaald.
  2. Op maat gemaakte behandelingen: Rein Skin Institute biedt gepersonaliseerde behandelingen die specifiek zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van elke klant. Dit zorgt voor een effectievere behandeling met betere resultaten.
  3. Natuurlijke en duurzame producten: Rein Skin Institute gebruikt alleen natuurlijke, biologische en duurzame producten die de huid niet beschadigen en een positieve invloed hebben op het milieu.
  4. Ervaren specialisten: Wij werken alleen met hooggekwalificeerde en ervaren specialisten die de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsindustrie volgen. Hierdoor kunnen zij de meest geavanceerde en effectieve behandelingen aanbieden.
  5. Modern en elegant interieur: Rein Skin Institute heeft een modern en elegant interieur dat zorgt voor een ontspannende en rustige sfeer. Dit maakt jouw bezoek aan de salon tot een aangename en comfortabele ervaring.

 

Kortom, Rein Skin Institute onderscheidt zich door het bieden van geavanceerde huidanalyse, op maat gemaakte behandelingen, natuurlijke en duurzame producten, ervaren specialisten en een modern en elegant interieur.

Bij ons gaat alle aandacht naar jouw huid en sta jij centraal!

Kom je voor het eerst? Dan maken wij een persoonlijk huidplan door middel van een gepersonaliseerd huidadvies met onze nieuwste huidcamera. We kunnen dan precies zien wat jouw huid nodig heeft en daarbij adviseren wij jou de juiste behandelingen en producten voor thuis, zodat we direct aan de slag kunnen om jouw huidconditie te verbeteren.

100% maatwerk

Je huid verandert continu door de wisseling van seizoenen, hormonale veranderingen, stress, medicijngebruik, ziekte, voeding en hoe jij je voelt.
Daarom kijken we bij elke behandeling opnieuw naar waar jij en je huid het meeste behoefte aan hebben. Bij ons dus geen standaardbehandelingen, maar 100% maatwerk!

Dankzij onze passie voor de huid, geavanceerde apparatuur, technieken, topmerken en jarenlange ervaring kunnen we jouw huid samen met jou verbeteren. We adviseren jou de juiste huidverzorgingsproducten die passen bij jouw huidconditie, zodat we samen naar het beste resultaat streven en jij kunt stralen!

Via onderstaande link krijg je een overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden. Op het moment dat jij bij ons in de stoel ligt bekijken wij of de gekozen behandeling volledig aansluit bij de behoefte van de huid, of dat wij kiezen voor een aangepaste behandeling. Dit alles gaat uiteraard in overleg.