Vale/vermoeide huid

Weg met die doffe en vale huid!

Een trager huidvernieuwingsproces kan worden veroorzaakt door stress, ziekte, roken, ongezonde voeding, vochttekort, te weinig slaap… Je huid moet dus weer nieuwe energie krijgen om gezond te gaan functioneren.

 

Iedereen heeft er wel eens last van; van die periodes waarin we kortere nachten hebben, lange werkdagen hebben, weinig buiten zijn of weinig energie hebben. Dus gewoon moe zijn! Je kan dit dan ook direct zien aan je huid; de glans is ervan af, de huid onder de ogen is vermoeid en de elasticiteit is verminderd, je krijgt fijne droogte lijntjes. Al met al draagt dit niet bij aan een stralende en energieke uitstraling. Wat kunnen we er zelf aan doen zodat we wel weer gaan stralen?

 

Een goede huidverbeterende gezichtsbehandeling, de juiste huidverzorging kan dan juist net even dat zetje zijn waardoor je huid er toch nog stralend en verzorgd uitziet.

Onze peelings geven je huid een instant glow. Hierbij worden dezelfde stoffen gebruikt als in een exfoliant, maar dan in hoge concentraties. Het resultaat is dan nog sneller zichtbaar en bovendien kan je er pigmentvlekken mee verminderen en de huid wat verstevigen. Bij elke behandeling doen we eerst een intake om te kijken welke peeling voor jouw huid geschikt is.

Een trager huidvernieuwingsproces kan veroorzaakt zijn door stress, ziekte, roken, ongezonde voeding, vochttekort, te weinig slaap…

De huid heeft dan (tijdelijk) een slechte doorbloeding, gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren.

Behandelingen en producten

Deze behandelingen en producten bij Rein zorgen ervoor dat je huid weer nieuwe energie krijgt:

Product advies voor thuis:

 

Dagelijks reinigen met een zachte reiniger, 1 tot 2 x per week zacht exfoileren, anti – oxidanten zoals Cosmedix Affirm, Revitalixer, intensief hydrateren met Cosmedix Surge

Herhaal je gezichtsbehandeling 1x per 4 tot 6 weken om het resultaat vast te houden.